Avide infra izzók

A speciális izzók használhatóak ipari céllal, hiszen kisebb ólak, istállók melegen tartásához is megfelelnek. Akár több izzó is elhelyezhető egy adott helyiségben, így - alacsony fényerő mellett – a rövidhullámú infravörös sugárzásnak köszönhetően folyamatos, gyengéd és kellemes meleget lehet adni az állatoknak. Ezen túl hobbiállatok tartása során is beépíthetőek, akár terráriumokba is. Hüllők tartása esetén mindig fokozottan kell ügyelni az állatok testhőmérsékletére – az Avide infra izzókkal ez is könnyedén megtehető.

De ezek mellett az egészségügyben és testápolásban használatos infralámpákban is felhasználhatóak. Ezekben a készülékekben izombántalmak és sportsérülések kezelésére is alkalmasak. Az infra lámpákkal történő hőterápia kimutathatóan gyorsítja különféle sportsérülések és az el nem fertőződött sebek gyógyulását is, és számos esetben gyors és hatékony fájdalomcsillapítás érhető el segítségükkel.

Ezekben a termékekben nincs teflon, nincs fluortartalmú füst, nincs higanygőz, nincs mérgező anyag. Az Avide a legbiztonságosabb márka a piacon. Az izzókat minden esetben biztosan beszerelve, stabilan szabad csak használni. Az izzót közvetlenül soha NE tegye a fejére vagy egyéb testrészére.

A professzionális tervezésnek köszönhetően az Avide infra izzók tartós, és hosszú élettartamú, kiváló minőségű termékek. Teljes élettartamuk akár 5000 óra is lehet.

Az Avide speciális infra izzók elérhetők három különböző teljesítményben, valamint tiszta, vörös tetejű vagy teljesen vörös változatokban.