Avide - Folyamatos innováció kiemelkedő minőséggel

A világítástechnika az erősségünk

Mi, az Avide márka megalkotói, mindig az innováció élvonalában járunk és a világítástechnika legújabb fejlesztéseit adaptáljuk és biztosítjuk Önök számára.

Minden fejlesztésünk és technikai újításunk a végfelhasználóink minél kielégítőbb kiszolgálását célozzák meg, mindvégig a legmagasabb minőségre való törekvéssel párosítva. A termékfejlesztések során odafigyelünk, hogy a termékek jellemzői és azok felhasználhatósága megegyezzen a végfelhasználói elvárásokkal, különös figyelmet fordítunk arra, hogy a fényforrások magas energiahatékonysággal rendelkezzenek, nem csak az energiaköltségek megtakarítása miatt, hanem a partnereink ökológiai lábnyomuk csökkentése miatt is. Mindemellett az évek során folyamatosan fejlesztettük és finomítottuk termékeink csomagolásán megjelenő kommunikációt, így mára könnyen értelmezhető de mégis modern, figyelemfelkeltő csomagolású termékekkel rendelkezünk.

A minőség a mi platformunk

Számunkra az egyik legfontosabb, hogy kiváló minőségű termékeket hozzunk létre és azokat minél versenyképesebb áron tudjunk szállítani. Nem megyünk bele kétes technikai megoldásokba melyek rövidtávú versenyképességet de hosszútávon minőségi esést okoznának, így tudjuk termékeinket akár 5 évig terjedő garanciával szállítani. Szigorúan követjük a nemzeti és az EU szabályozásokat, minden termékünk megfelel a rá vonatkozó CE előírásoknak.

Nagy választék partnereink számára

A közel 1000 féle különböző termékünkkel széles skálájú választékot kínálunk, a hagyományos termékektől a modern és speciális fényforrásokig. A legtöbb termékünk LED technológián alapszik, mely lehetővé teszi, hogy a LED-gyártás minden előnyét ügyfeleink rendelkezésére bocsáthassuk. A 2012-es kezdetektől fogva keményen dolgoztunk a márka felépítésén, mindvégig az alapértékeinkre fókuszálva, ezáltal lépésről-lépésre sikerült megszereznünk partnereink és végfelhasználóink bizalmát.

Büszkék vagyunk arra, hogy mára az Avide márka több mint 25 országban jelen van és több mint 5000 eladási ponton megtalálható köztük számos elismert hazai és nemzetközi hálózatban és barkács üzletláncban.

 

Bramcke GmbH

www.avidelighting.hu

46514 Schermbeck
Zur Obstwiese 18
Németország

info@avidelighting.hu

Telefonszám:
+49 172 5727465
+49 1522 8468817

Biztonsági kód: