Avide beépíthető mennyezeti lámpák

2019.12.02

 

Az Avide beépíthető mennyezeti lámpák vékony kialakítású termékek, melyek elegáns megjelenésükkel, szinte a síkba idomuló kivitelükkel modern hangulatot kölcsönöznek a megvilágított helyiségnek.

 

Mivel a legújabb generációs, vibrálásmentes fényt adó SMD chipekkel vannak szerelve, így garantált az alacsony energiafogyasztás és a kiváló fényhasznosítás.

 

A ház anyaga alumínium, a diffúzor speciális műanyag, mely szép, egyenletes és kellemes fényeloszlást ad. A chipeknek és a búrának köszönhetően magas színvisszaadási értékkel (CRI >80) rendelkeznek a lámpák, így hűen adja vissza a megvilágított tér és az ott lévő tárgya színét.

A termékcsalád minden eleme – mivel vékony kialakításúak - könnyedén álmennyezetbe, gipszkartonba süllyeszthető, egyszerű módon rögzíthető. Olyan helyekre is beszerelhetők, ahová más, hagyományos lámpatestek nem férnének el.

A megfelelő lyukméret kivágását követően (a termék dobozán jelölve a szükséges furatméret) beköthető a villamos hálózatba, és a pattintható rögzítő fülekkel egyszerűen lehet rögzíteni.

A széles variabilitásnak köszönhetően a termékek kifejezetten sokféle felhasználásra alkalmasak. Beépíthetők otthoni célra nappalikba, folyosókra, konyhákba és hálószobákba, de kereskedelmi és ipari célú helyiségekben is tökéletes megoldást jelenthetnek a különböző típusú falakban és álmennyezetekben.

A négyzetes, beépíthető lámpák 6 W-ostól egészen 24 W-os teljesítményig és három különböző színhőmérsékletben (3000 K, 4000 K, 6400 K) találhatók meg az Avide szortimentben.